Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de argint și o medalie de bronz la Olimpiada Balcanică de Informatică

Lotul olimpic al Republicii Moldova a obținut o medalie de argint și o medalie de bronz la Olimpiada Balcanică de Informatică, desfășurată în orașul Ohrid, Macedonia de Nord, în perioada 20–26 septembrie 2024.

Medalia de argint a fost obținută de Timur Degteari, elev la Liceul Teoretic ”Orizont”, Durlești, Chișinău, iar medaliat cu bronz este Alin Popescu, elev al aceleiași instituții de învățământ.

În cadrul celei de-a 31-a ediții a Olimpiadei Balcanice de Informatică au participat 61 de elevi din 16 țări, Republica Moldova fiind reprezentată de 4 elevi și 2 profesori.

În context, Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează mulțumiri membrilor Consiliului Olimpic Republican la Informatică pentru dedicație și implicare în pregătirea lotului olimpic național.

Totodată, Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează felicitări premianților, profesorilor și părinților, dorindu-le succese în continuare.

Total
0
Shares
Total
0
Share