Iurie Ciocan îndeamnă cetățenii români din Republica Moldova să voteze responsabil la alegerile din România și să susțină PSD

Iurie Ciocan, președintele Organizației din Republica Moldova a Partidului Social Democrat din România (PSD), a lansat un apel către cetățenii români din Republica Moldova, îndemnându-i să participe în număr mare la alegerile parlamentare și prezidențiale din România și să voteze responsabil.

„Cetățenii români din Republica Moldova trebuie să voteze pentru oameni pe care îi cunosc bine și care să-i reprezinte cu adevărat în legislativul de la București”, a declarat Ciocan. El a subliniat importanța faptelor concrete și a realizărilor partidelor politice în sprijinul comunităților românești.

„Cel mai important criteriu la care ar trebui să ne raportăm, atunci când ne alegem reprezentanții în legislativul de la București, să fie faptele concrete pe care un partid și persoanele care îl reprezintă le-au făcut pentru comunitățile respective, în cazul nostru pentru românii din Republica Moldova”, a adăugat Ciocan.

Liderul PSD din Republica Moldova a evidențiat contribuțiile semnificative ale Partidului Social Democrat la dezvoltarea și bunăstarea românilor din Republica Moldova, declarând că PSD este „de departe, partidul care a contribuit cel mai mult” în acest sens.

Ciocan a încheiat prin a îndemna cetățenii români din Republica Moldova să participe activ la alegerile din România și să își aleagă reprezentanții în mod rațional și responsabil.

Total
0
Shares
Total
0
Share