FOTO // Echipa lui Ilan Șor continuă să dezvolte municipiul Orhei. Tatiana Cociu: “Suntem mândri de fiecare proiect finalizat și ne propunem să aducem îmbunătățiri semnificative în fiecare colț al orașului nostru”

Primăria municipiului Orhei, împreună cu echipa Blocului „Victorie”, condusă de primarul de onoare al orașului, Ilan Șor, au inaugurat cu succes un nou obiectiv de infrastructură. Este vorba despre strada Tamara Ciobanu din cartierul Nordic, care a fost complet renovată și modernizată.

Reparația capitală a inclus asfaltarea unui tronson de 700 de metri, construcția trotuarelor și a bordurilor, precum și amenajarea locurilor de parcare pentru confortul șoferilor.

Primarul municipiului a asigurat locuitorii de sprijinul deplin, subliniind că astfel de proiecte nu se vor opri aici.

„Această reparație este un pas important în cadrul programului amplu de modernizare a infrastructurii municipiului Orhei, inițiat de primarul de onoare Ilan Șor și echipa noastră. Suntem mândri de fiecare proiect finalizat și ne propunem să aducem îmbunătățiri semnificative în fiecare colț al orașului nostru. Deja planificăm următoarele proiecte de dezvoltare și suntem hotărâți să transformăm Orheiul într-un adevărat oază de dezvoltare și prosperitate pentru toți locuitorii săi”, a declarat Tatiana Cociu.

La inaugurarea noului obiectiv de infrastructură a fost prezentă și Marina Tauber, deputat și secretar executiv al Comitetului executiv al Blocului „Victorie”. Ea a subliniat că echipa din care face parte va continua modernizarea Orheiului.

„Vă felicit pentru inaugurarea unei străzi secundare, deoarece toate străzile principale au fost deja renovate. În fiecare zi lucrăm pentru a reabilita 100% din drumuri. Acesta este încă un proiect de valoare realizat de echipa blocului „Victorie”, condusă de Ilan Șor. Din 2015, s-au produs multe schimbări, iar aceasta este meritul vostru, dragi orheieni, pentru că atunci ați făcut alegerea corectă, și noi vom fi mereu alături de voi. Domnul Ilan Șor vă iubește și va continua să sprijine și să promoveze inițiative care transformă viața orheienilor”, a subliniat Marina Tauber.

Primarul de onoare al orașului, Ilan Șor, care a inițiat acest grandios proiect de modernizare a infrastructurii Orheiului, s-a adresat locuitorilor din sectorul Nordic prin videoconferință.

„Expresia ‘drumuri europene’ nu mai funcționează la Orhei. Avem drumuri excelente, moldovenești și suntem mândri de asta. Am demonstrat de mai multe ori că nu facem promisiuni goale. Le facem și le realizăm. Dragi, iubiți orheieni, vă felicit pentru finalizarea acestui nou obiectiv”, a spus Șor.

Viceprimarul Valerian Cristea a asigurat că drumurile din Orhei sunt clar superioare celor din UE.

„Am demonstrat că putem crea lucruri frumoase, de calitate și durabile, de care să se bucure generații întregi. Nu avem nevoie de drumuri ca în Europa, acolo sunt multe orașe care nici nu pot concura cu cele pe care le avem la Orhei”, a spus Cristea.

Candidatul desemnat de blocul „Victorie” pentru funcția de președinte, Vasile Bolea, a fost și el prezent la Orhei și și-a exprimat admirația față de transformările care au loc în oraș.

„Este foarte important să-ți îndeplinești promisiunile. La Orhei, autoritățile locale fac acest lucru deja pentru al treilea mandat. Oamenii din întreaga țară sunt invidioși pe locuitorii Orheiului și pe transformările care se întâmplă aici. Este un exemplu pe care ar trebui să-l urmeze toată Moldova”, a subliniat Bolea.

Reamintim că în 2015, când filantropul și omul de afaceri Ilan Șor a câștigat alegerile la Orhei, el a promis să repare toate drumurile din oraș, inclusiv pe cele secundare. Și a reușit.

default
default

default

Total
0
Shares
Total
0
Share