ELECTORALA 2024 // Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei este pregătit pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024

Staff-ul republican al PDCM pentru alegerile prezidențiale s-a reunit la Chișinău pentru a aproba Planul de campanie și coordona activtățile echipelor raionale și municipale ale partidului în campania electorală. Conducător al Staff-ului republican PDCM pentru alegerile prezidențiale a fost aleasă Liliana IACONI, Secretar General al PDCM. În Stafful electoral au fost incluși mai mulți lideri ai PDCM, inclusiv președinții organizațiilor raionale, dar și juriști redutabili (Iurie MĂRGINEANU și Fadei NAGACEVSCHI).

PDCM va promova candidatul său respectând Statul Republica Moldova și fiecare cetățean al țării – în strictă conformitate cu normele legale și morale. Totodată, PDCM face un apel către concurenții electorali, inclusiv din opoziție, să respecte legislația electorală, să promoveze o campanie corectă, manifestând respect față alegători.

Echipele electorale PDCM din teritoriu vor desfășura, începând cu data de 24 august 2024, campania de colectare a semnăturilor în susținerea candidatului partidului – Ion CHICU, oferind cetățenilor posibilitatea să cunoască viziunile PDCM și ale candidatului său, privind activitatea unui Președinte de țară responsabil, cu respect față de Popor și Stat.

Împreună pentru Țară!
Împreună pentru fiecare cetățean!

Total
0
Shares
Total
0
Share