VIDEO // Renato Usatîi, candidat anunțat la prezidențiale din toamnă: “Vom transforma Moldova în cel mai mare șantier de construcție!”

Proiectele de infrastructură trebuie realizate nu doar în campanii electorale, ci în fiecare zi și în fiecare localitate, spune Renato Usatîi. În cadrul emisiunii ”Puterea e în adevăr”, președintele ”Partidului Nostru” a comentat declarațiile făcute de ministrul Andrei Spînu, potrivit căruia programul ”Satul European” este cel mai mare și cel mai concret proiect de infrastructură din Moldova.

”Dacă e să crezi guvernanților și lui Spînu în special, la câți kilometri chipurile au construit, se pare că aici includ și drumurile din România. Iar când raportează despre lungimea rețelelor de apeducte, se pare că includ și țevile interne de încălzire a podelelor din casele oamenilor. În realitate însă n-am auzit niciun plan de la ei cum ar fi construcția unei autostrăzi Vulcănești-Lipcani. Proiecte de infrastructură trebuie să fie, dar nu selectiv, ci pentru fiecare localitate din Republica Moldova și nu doar în campanii electorale. Este foarte urât, când înainte de alegeri le dau pomeni pensionarilor, profesorilor și medicilor sau primarilor ca să arate că au grijă de țară. Plahotniuc zicea că face „drumuri bune”, iar aceștia de azi zic că fac tot în stil „european” și înainte de alegeri anunță „proiecte grandioase inițiate de doamna președinte”. Și în primul caz, și în al doilea este o manipulare cu sentimentele oamenilor”, a declarat Renato Usatîi.

Președintele ”Partidului Nostru” a reiterat că atunci că va ajunge la putere, Moldova se va transforma în cel mai mare șantier de construcție.

”Oamenii vor beneficia de o nouă calitate a blocurilor de locuit, de școli și grădinițe moderne. Vom începe de la cel mai simplu și le vom arăta cum se construiește o centură rutieră de calitate!”, a conchis Usatîi.

De la revenirea în Moldova, în 2014, Renato Usatîi a implementat sute de proiecte de infrastructură în diverse localități din țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share