Cinci persoane au fost rănite într-un atac cu cuțitul în grădina unei moschei din Turcia

Cinci persoane au fost rănite, într-un atac cu cuțitul în grădina unei moschei din orașul Eskișehir, Turcia. Atacatorul a difuzat incidentul live pe platforma X și, potrivit presei locale, “se credea într-un joc video”, scrie Biziday.ro

Dintre cele cinci persoane rănite, două sunt în stare gravă. Polițiștii au reușit să-l prindă pe atacator, în vârstă de 18 ani, în momentul în care a vrut să fugă de la locul atacului. Acesta purta o cască pe cap, avea cagulă, topor la brâu și vestă antiglonț.

“Suspectul A.K, care a atacat 5 persoane la întâmplare, cu obiecte ascuțite, pe o stradă din Eskișehir, a fost prins și reținut în cadrul anchetei judiciare inițiate de Biroul Procurorului General din Eskișehir. Ancheta este în desfășurare”, a precizat și ministrul turc al Justiției.

Nu este clară motivația din spatele atacului, dar presa turcă relatează că acesta “era îmbrăcat ca un personaj dintr-un joc video și a acționat sub influența unui joc de război”, însă aceste informații nu au fost confirmate.

Total
0
Shares
Total
0
Share