Peste 5 000 de persoane au solicitat ajutor la corturile anticaniculă

5 049 de persoane s-au adresat, pe parcursul săptămânii trecute, la corturile anticaniculă amenajate pe teritoriul municipiului Chișinău.

Din numărul total, 327 de chișinăuieni au avut nevoie de ajutorul medicilor, este precizarea făcută de șeful adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială din Chișinău, Vladimir Bolocan.

”Săptămâna trecută vreau să vă comunic că la corturile anticaniculă s-au adresat 5 049 de persoane, din aceste 5 049 de persoane, 327 de persoane au avut nevoie de intervenții pe cauză de probleme de sănătate legate de călduri. La 413 persoane le-au fost luate tensiunea arterială, ulterior, cu trimitere către medicul de familie pentru a corija tratamentul sau pentru asistență medicală”, a declarat Vladimir Bolocan, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău.

Amintim că, în contextul caniculei, pe întreg teritoriul orașului Chișinău au fost instalate corturi de prim ajutor, iar oamenii pot bea apă sau cere ajutor medical, după necesitate. Unde au fost amplasate acestea, aflați în articolul de mai jos.

Total
0
Shares
Total
0
Share