VIDEO // Andrei Spînu, ministru și vicepreședinte PAS, nu are scăpare, iar după schimbarea guvernării va fi găsit și la București sau în altă parte, spune Natalia Morari

După schimbarea guvernării și numirea unui procuror general adevărat, Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și vicepreședinte PAS, va trebui să-și facă griji, spune amenințător Natalia Morari, candidată anunțată la alegerile prezidențiale din octombrie 2024.

Corupția înflorește în Republica Moldova, raportează CNA: “O creștere cu 52% față de 2023”

„La sigur Andrei Spînu ar trebui să-și facă griji. Imediat ce se schimbă puterea și vine un adevărat procuror general, Andrei Spînu ar trebui să-și facă griji. Apartamentele cumpărate prin București sau în altă țară nu-l vor ajuta, va fi găsit și acolo”, a declarat Natalia Morari la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Amintim că numele lui Andrei Spînu este legat de mai multe scandaluri cu posibile semne de corupție. Aici menționăm construcția drumului Leova-Bumbăta, unde s-ar fi furat circa 4 milioane de euro, licitația scandaloasă de la Aeroportul Internațional Chișinău și instalarea stațiilor de așteptare a transportului public.

Unele cazuri sunt deja cercetate de către procurori, iar Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție, a spus că subalternii ei stau cu ochii pe licitația de la AIC.

Ieri, CNA a raportat o creștere cu 52% a cazurilor de corupție.

Total
0
Shares
Total
0
Share