VIDEO // Două femei din Chișinău au fost reținute în flagrant pentru trafic de droguri sintetice

Ofițerii Direcției Antidrog a INI în comun cu organul de urmărire penală a Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău oficiul Botanica, au destructurat activitatea ilegală desfășurată de către două femei din capitală, implicate în comercializarea drogurilor sintetice de mare risc.

Oamenii legii au fost sesizați de către locatarii blocului locativ unde domiciliau cele două suspecte.

Imediat polițiștii au dispus efectuarea măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, în rezultatul cărora au stabilit că cele două femei de 37 și 40 ani, domiciliau într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei, unde și consumau droguri în comun cu persoane necunoscute.

Totodată, oamenii legii au stabilit că suspectele erau implicate în activitatea ilegală de comercializare a drogurilor sintetice de mare risc.

Astfel, polițiștii au reținut în flagrant cele două bănuite în timp ce vindeau droguri sintetice.

În rezultatul perchezițiilor, oamenii legii au despistat și ridicat 12 grame de droguri sintetice, un cântar de precizie mică, 4 telefoane mobile, pachețele destinate ambalării drogurilor și mijloace financiare.

Pe numele suspectelor au fost eliberate mandate de arest pe un termen de 20 zile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, riscă o pedeapsă de cu privațiune de libertate de la 5 la 10 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share