Fetița de un anișor, lovită de o mașină în timp ce se afla în brațele tatălui ei, este în reanimare

Accident șocant pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți. Vă atenționăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa strada într-un loc interzis, având în brațe fetița sa de numai un anișor. Micuța a supraviețuit și se află în stare gravă la spital. Accidentul a avut loc în seara de 21 iulie, nu departe de intrarea în orașul Orhei, scrie Echipa.md

Potrivit oamenilor legii la volanul automobilului se afla un tânăr de 20 de ani. Pentru că zona unde s-a produs tragedia nu este iluminată, șoferul a observat prea târziu victimele, și le-a luat pe capotă. Din nefericire, medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul de 34 de ani. Acesta a decedat pe loc.

Fetița lui de un anișor a fost inițial transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei, după care, dusă cu Aviasanul la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Maxim CAZACU, purtător de cuvânt, Institutul Mamei și Copilului: Starea la internare se califică ca gravă, pacienta a fost internată în secția de reanimare și terapie intensivă unde se află până în prezent sub supraveghere medicală.

Presa scrie că bărbatul decedat activa în cadrul Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, în calitate de tehnician-radiolog de urgență.

Șoferul mașinii nu era băut în momentul accidentului, mai menționează oamenii legii. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share