ULTIMA ORĂ // Veste proastă pentru Maia Sandu: Natalia Morari și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din octombrie

Foto: Știri.md

În cadrul unui briefing de presă, jurnalista Natalia Morari și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, devenind o concurentă directă a Maiei Sandu pentru funcția de președinte al Republicii Moldova.

“Am greșit împreună cu voi și am adus la putere pe cei care azi distrug țara. Vreau să corectez această greșeală! Decizia este dictată de durerea profundă și dezamăgirea că anii trec, iar schimbările nu se văd. Schimbările sunt necesare aici și acum. Moldova înainte de toate!”, a declarat Natalia Morari.

Natalia Morari este o jurnalistă și activistă din Republica Moldova, cunoscută pentru activitatea sa în domeniul mass-media și pentru implicarea în diverse cauze sociale și politice. Ea a devenit proeminentă în special în contextul protestelor și schimbărilor politice din Moldova.

În cariera sa, Morari a fost expulzată din Rusia în 2007 după ce a expus corupția politică, revenind apoi în Moldova, unde a continuat să joace un rol important în jurnalismul local.

În prezent, Natalia Morari este cunoscută pentru emisiunile ei, unde abordează subiecte politice și sociale de actualitate.

De asemenea, Morari a criticat recent guvernarea PAS, în ciuda faptului că a sprijinit-o anterior pe Maia Sandu, exprimându-și dezamăgirea față de actuala președinte și regretând sprijinul acordat acesteia.

La prezidențiale, Natalia Morari va candida independent.

Total
0
Shares
Total
0
Share