PAS a dat în exploatare 700 de kilometri de minciuni

Trubadurii Partidului acțiunilor stupide se laudă cu “realizarea” a 700 de kilometri de drumuri noi.

Însă, dacă ne uităm mai atent, acești “magicieni” ai infrastructurii uită să menționeze că marea parte a acestor drumuri erau deja în lucru cu mult înainte ca ei să-și facă apariția triumfală la guvernare.

Desigur, singurul mod în care ar putea să-și atribuie meritul pentru inițierea acestor proiecte ar fi să recunoască faptul că au făcut parte din guvernările AIE sau din echipa fugarului Plahotniuc, care și-a umplut buzunarele pe seama proiectelor de infrastructură.

Dar nu, ei continuă să nege cu înverșunare că au fost implicați în guvernare din 2009. Ba mai mult, șefa lor a activat inclusiv în echipa lui Dodon, dar acestea sunt detalii pe care ei încearcă cu orice preț să le evite în discuțiile publice.

Trebuie să recunoaștem că PAS a reușit să se facă remarcat doar prin reparația unei scurte porțiuni de drum între Leova și Bumbăta, la prețul “modest” de peste 280 milioane de euro pentru 3,6 kilometri de drum.

De asemenea, s-au făcut cunoscuți prin cele mai netransparente metode de guvernare și organizare a licitațiilor publice.

În rest, singurul adevăr incontestabil este că guvernarea PAS a dat în exploatare 700 de kilometri de minciuni în perioada vremurilor nebune.

Sergiu Burlacu, vicepreședintele PLDM

Total
0
Shares
Total
0
Share