O femeie a decedat și un bărbat a ajuns în stare critică la spital după un accident violent în Băcioi

Accident rutier dramatic în comuna Băcioi din municipiul Chișinău. O femeie de 54 de ani a murit, iar un bărbat de 60 de ani se află în stare critică la spital, după ce mașina în care se aflau a fost tamponată în plin de un microbuz, scrie Echipa.md

Tragedia s-a produs în dimineața zilei de 12 iulie, pe traseul ce leagă localitatea de capitală. Potrivit poliției, bărbatul rănit se afla la volanului unei mașini și ar fi încercat să efectueze o manevră de întoarcere de pe acostament.

În acel moment însă, un microbuz condus de un bărbat de 43 de ani, a tamponat mașina violent. Preliminar a fost stabilit faptul că, șoferul microbuzului se deplasa regulamentar.

În urma impactului extrem de puternic automobilul a fost transformat într-un morman de fiare, iar șoferul și pasagera sa au suferit multiple traumatisme. Cei doi au fost transportați de urgență la spital, însă femeia a decedat la scurt timp.

Bărbatul se află în continuare sub supravegherea medicilor.

Oamenii legii au deschis un proces penal pe marginea acestui caz și desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share