Secretarul de stat, Carolina Perebinos, a avut o întrevedere cu ambasadorul Croației în Republica Moldova, Marija Kapitanović

Secretarul de stat, Carolina Perebinos, a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Croația în Republica Moldova cu reședința la București, Marija Kapitanović. Discuțiile s-au axat pe perspectivele și intensificarea cooperării moldo-croate.

Un aspect important abordat în cadrul întrevederii a fost cooperarea economică între statele noastre, fiind remarcată intensificarea schimburilor comerciale în ultima perioadă de timp. Carolina Perebinos a menționat eforturile Republicii Moldova de consolidare a rezilienței economice și a încurajat atragerea investițiilor croate pe piața moldovenească.

Marija Kapitanović a salutat progresele Republicii Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană și a menționat disponibilitatea Croației de a împărtăși experiența sa cu țara noastră. În acest sens, interlocutoarele au avut un schimb de idei privind oportunitatea organizării unor programe de training și schimb pentru consolidarea capacităților instituțiilor publice din Republica Moldova.

Părțile s-au angajat să coopereze pentru consolidarea dialogului moldo-croat, în special pe dimensiunea politică și cea economică.

Total
0
Shares
Total
0
Share