Locotenent-colonelul din cadrul Serviciului Vamal, Alexei Vacarița, a încetat din viață la vârsta de 48 de ani

Cu profundă tristețe, Serviciul Vamal anunțăm trecerea în neființă a colegului lor, locotenent colonel al Serviciului Vamal, Alexei Vacarița, la vârsta de 48 de ani.

“Cu o carieră profesională de 24 de ani dedicată Serviciului Vamal, datorită profesionalismului și devotamentului, domnul Alexei Vacarița a avansat în parcursul său profesional, începând de la inspector principal, iar mai apoi șef al postului vamal Otaci, șef al postului vamal Criva 1 și șef al postului vamal Volcineț.

Pe parcursul perioadei sale îndelungate de activitate, dl Vacarița s-a remarcat ca un funcționar dedicat serviciului și îndeplinirii obligațiilor în mod conștiincios, și a fost nu doar un coleg devotat, dar și un exemplu de cumsecădenie, bunătate și corectitudine, fiind respectat și apreciat pentru calitățile sale umane și manageriale.

Pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și realizările obținute în cadrul activității profesionale, a fost apreciat cu Insigna “Eminent al Serviciului Vamal”, Medalia „Pentru serviciul impecabil” – clasa III, Insigna “Colaborator onorific al Serviciului Vamal” și Diploma de Onoare a Serviciului Vamal.

În aceste clipe de profundă durere, aducem un ultim omagiu pentru dedicarea și contribuția sa semnificativă în activitatea vamală și exprimăm sincere condoleanțe familiei și celor dragi pentru această pierdere incomensurabilă, păstrându-i vie amintirea mereu în inimile noastre”, este comunicatul Serviciului Vamal.

Total
0
Shares
Total
0
Share