Un moldovean a fost împușcat mortal de polițiști în Austria. Și-ar fi ucis colega de apartament cu un topor

Și-ar fi ucis colega de apartament cu un topor, după care a fost împușcat de polițiști. Astfel s-a sfârșit viața unui cetățean moldovean de 26 de ani, stabilit în Austria, scrie Echipa.md

Totul a avut loc în data de 11 iunie, în orașul Viena. Presa locală scrie că victima s-a dovedit a fi o tânără de 22 de ani, originară din Chili. Aceasta ar fi solicitat ajutor prin SMS, de la doi colegi de muncă, din cauza că i-ar fi fost frică de colegul ei de apartament în vârstă de 26 de ani, un moldovean cu cetățenie română în vârstă de 26 de ani.

Cei doi colegi au solicitat imediat poliția, și, totodată, au mers și ei la fața locului. Acolo, au dat peste tânărul înarmat cu un topor și murdar de sânge.

Potrivit poliției austriece, atunci când i-a văzut pe polițiști, individul ar fi alergat spre ei atacându-i cu toporul.

Cu o lovitură puternică a lovit mașina de poliție, care a fost grav avariată.

În acel moment, unul dintre polițiști, ar fi tras un foc de armă în direcția moldoveanului, acesta prăbușindu-se la pământ. Măsurile de resuscitare nu au mai avut efect, tânărul a decedat la fața locului. Victima lui, fata de 22 de ani, la fel, nu a mai putut fi salvată.

Totodată moldoveanul împușcat mortal s-a dovedit a fi originar din raionul Cahul, dar stabilit de o perioadă în Austria.

Total
0
Shares
Total
0
Share