VIDEO // Doi bărbați, reținuți pentru tâlhărie armată în Telenești. Au legat și bătut victima pentru a fura 30 000 de lei

Ofițerii de investigație au reținut doi bărbați, care sunt suspectați de comiterea unei tâlhării.

În cadrul măsurilor comune de investigații, desfășurate de ofițerii Direcției investigații criminale a INI, angajații Inspectoratului de Poliție Telenești, sub conducerea Procuraturii, s-a stabilit că în noaptea de 17 martie 2024, suspecții, echipați cu cagule pe cap și mănuși, ar fi pătruns într-o locuință din satul Bănești, raionul Telenești, unde i-ar fi legat mâinile și picioarele proprietarului, l-ar fi bătut, după care au sustras 30 000 de lei.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști și cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, suspecții au fost localizați și reținuți.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile și în automobilele bănuiților, oamenii legii au depistat și ridicat mai multe bunuri (stații radio, telefoane mobile, înscrisuri de ciornă), pe care le-ar fi folosit la comiterea infracțiunii, dar și mii de euro și lei.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share