Un tânăr din Căușeni a omorât mama concubinei sale, iar pe fosta iubită a băgat-o în spital

Tragedie în raionul Căușeni. O femeie de 55 de ani a murit în circumstanțe groaznice, iar fiica ei de 34 de ani se află în stare critică la spital, după ce în casa acestora ar fi dat buzna un tânăr de 22 de ani și le-ar fi atacat, scrie Echipa.md

Incidentul dramatic s-a produs în noaptea de 1 iunie, în localitatea Copanca. Potrivit ofițerului de presă de la IP Căușeni, Mariana Didenco, individul, care ar fi fostul iubit al tinerei de 34 de ani, s-ar fi echipat cu un costum medical, cu mască și ar fi intrat abuziv în casă, unde ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit pe femeia de 55 de ani.

Acesta ar fi bătut-o cu cruzime și pe tânără, după care ar fi amenințat-o cu cuțitul. În timpul altercațiilor, una dintre femei ar fi reușit să sune la numărul de urgență 112 și să alerteze poliția despre ce se întâmplă.

După ce s-ar fi răfuit, tânărul ar fi incendiat locuința și ar fi fugit de la fața locului, până la sosirea echipelor de intervenție.

Între timp, din cauza traumatismelor primite femeia de 55 de ani a decedat la fața locului, iar fiica acesteia a fost transportată de urgență la spital pentru ajutor specializat.

La scurt timp, oamenii legii au reținut și suspectul, care este originar din aceeași localitate. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share