FOTO // Accident grav în stânga Nistrului. Un șofer a ieșit la depășire și s-a ciocnit cu un alt automobil

Un accident violent a avut loc în apropiere de orașul Tiraspol.

Vinovat s-ar face șoferul care a ieșit la depășire în zonă interzisă și s-a ciocnit cu un alt automobil care venea din sens opus, scrie Realitatea.md

În accident au fost implicate două mașini, o Honda condusă de un șofer de 22 ani și un Volkswagen condus de o femeie. După impact, Honda a ieșit în afara carosabilului și s-a oprit pe un câmp, evitând la limită un stâlp de electricitate.

„În urma accidentului, trei persoane au fost rănite. Șoferul Hondei a suferit o fractură închisă a oaselor bazinului, contuzii la cap, piciorul stâng și torace. A fost internat în secția de traumatologie a Spitalului Raional. De asemenea, pasagerul mașinii Honda a suferit mai multe răni și a fost trimis pentru tratament ambulatoriu. Șoferița celelaltei mașini a suferit o fractură închisă la piciorul drept”, transmit forțele de ordine din stânga Nistrului.

La locul accidentului au intervenit salvatorii care au ajutat răniții și au deconectat bateriile autoturismelor. În cele din urmă, mașinile au fost transportate la o parcare păzită.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share