FOTO // Cu sprijinul lui Șor, un copil de 8 ani a avut posibilitatea să reprezinte Moldova la Campionatul European

Cu sprijinul generos al filantropului Ilan Șor, un copil din raionul Anenii Noi a avut o șansă unică să strălucească pe scena europeană a artelor marțiale. În cadrul Campionatului European pentru Copii și Juniori din Franța, el și-a demonstrat abilitățile extraordinare. Tânărul a concurat cu 400 de sportivi, și a reușit să se claseze pe locul 3.

În familia micului campion este sărbătoare. Părinții sunt mândri și fericiți de performanțele fiului. Ei și-au manifestat recunoștința față de Ilan Șor, care a făcut posibilă realizarea acestui vis frumos.

“Suntem mândri, emoționanți și recunoscători. A muncit foarte mult pentru această performanță. A fost un drum lung și plin de provocări, dar pasiunea față de sport l-a motivat și ajutat să persevereze. Îi mulțumim din suflet filantropului Ilan Șor, care a sponsorizat participarea copilului la competiție. În acest mod, l-a ajutat să-și realizeze visul”, ne-a mărturisit emoționat tatăl sportivului.

Partidul „ȘOR” împărtășește bucuria. Această performanță confirmă, în mod repetat, importanța investiților în educație și în sport – una dintre prioritățile echipei lui Ilan Șor.

„Felicitări tânărului campion! Vom promova în continuare sportul și vom crea oportunități de dezvoltare pentru copiii talentați din toată Moldova. Suntem mândri că, și de această dată, Liderul nostru Ilan Șor a reușit să realizeze visul unui copil”, a menționat deputatul Reghina Apostolova.

Echipa federației de arte marțiale, care a investit timp și resurse în pregătirea copilului, a apreciat succesul lui.

“Suntem mândri și încântați de reușita a elevului nostru. Performanța sa deosebită demonstrează nu doar talentul și devotamentul său față de sport, dar și calitatea pregătirii și suportului oferit de către echipa noastră”, au mărturisit reprezentanții federației.

Tânărul campion are 8 ani, și practică Qwan Ki Do de 3 ani. În această perioadă, el a reușit să obțină șase medalii la competițiile naționale. După victoria obținută în Franța, copilul nu va avea timp de joacă și odihnă. El se pregătește pentru campionatul mondial din Italia.

Nu este pentru prima dată când Ilan Șor îndeplinește dorințele copiilor din Moldova. În perioada sărbătorilor de iarnă, mii de minori au primit daruri din partea filantropului în cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”.

Total
0
Shares
Total
0
Share