Cele două adolescente care au ucis vineri o femeie rămân în arest preventiv în Penitenciarul de la Rusca

Cele două adolescente care au ucis cu deosebită cruzime o femeie din satul Ghermănești, Telenești, rămân în arest preventiv. Acestea au fost plasate pentru 30 de zile în Penitenciarul de la Rusca, scrie Moldova1.md

Potrivit poliției, vineri seară, suspectele se aflau la victimă acasă, iar la un moment dat ar fi intrat într-un conflict cu stăpâna, cearta ar fi degenerat în bătaie, iar cele două minore ar fi înjunghiat femeia, după care ar fi părăsit locul faptei.

Cele două fete nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie, iar imaginile au fost distribuite în mediul online. Unul din cazuri s-a produs la finele lunii decembrie a anului trecut. Una dintre minore a bătut cu bestialitate o altă tânără din Strășeni. Un alt caz a avut loc în data de 30 iunie. Cele două tinere au bătut cu cruzime o altă fată de 17 ani din Anenii Noi.

Una dintre tinere era plasată într-un centru de plasament din capitală pe care îl părăsea sistematic fără voia responsabililor.

Invitata Moldova 1 la Știrile de la ora 13.00 este directorul adjunct al Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică, Tatiana Lungu.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share