BENDER // O fetiță de șapte ani a decedat după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit

O fetiță în vârstă de 7 ani a decedat după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuit în orașul Bender, din regiunea transnistreană, informează telegraph.md, cu referire la așa-numitul minister de interne al republicii nerecunoscute din stânga Nistrului.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 15 august, iar autoritățile separatiste au confirmat că copila a suferit răni mortale în urma căderii.

„Aseară, mama a două fetițe gemene a ieșit pentru puțin timp în oraș, iar copiii au rămas singuri acasă. Una dintre fete s-a urcat pe pervazul ferestrei, a deschis larg fereastra și a căzut de la etajul patru. Rănile erau incompatibile cu viața”, se arată în comunicatul autorităților separatiste.

Amintim că acest caz este primul incident fatal de cădere de la fereastră înregistrat în regiunea transnistreană în această vară. Cu o lună în urmă, tot în orașul Bender, o altă fetiță în vârstă de 2 ani a căzut de la înălțime, dar a supraviețuit și a fost externată din spital după tratament medical.

Total
0
Shares
Total
0
Share