FOTO // Accident pe traseul Chișinău – Hîncești: Trei vehicule avariate și o persoană, transportată la spital

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei unități de transport au fost avariate în urma unui accident rutier, care s-a produs luni pe traseul Chișinău – Hîncești, în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei, scrie Realitatea.md

Potrivit ofițerului superior de presă al IP Hîncești, Vicol Cristina, în impact a fost implicat un microbuz Mercedes Sprinter, un automobil de model Dacia Logan, dar și un autocamion.

„S-a stabilit că un automobil de model Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 57 ani, locuitor al raionului Criuleni, nu a adaptat viteza conform condițiilor meteorologice, iar ieșind pe contrasens s-a tamponat lateral cu au automobil de model Dacia Logan, condus de un bărbat de 85 ani. În urma impactului autoturismul Dacia Logan a lovit lateral autocamionul de model „DAF”, condus de un bărbat de 27 ani, originar din Ucraina”, spune poliția.

Oamenii legii spun că în urma impactului, o pasageră de 67 ani din automobilul Dacia Logan a fost transportată la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Total
0
Shares
Total
0
Share