Procuratura anunță că s-a autosesizat pe marginea imaginilor video cu păcura îngropată pe teritoriul S. A. ”Termoelectrica”

Procuratura municipiului Chișinău s-a autosesizat pe marginea imaginilor video cu păcura, publicate de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

”În temeiul informațiilor publicate în mass-media la 20 iulie 2023, pe faptul pretinselor acțiuni ilicite de îngropare a păcurii pe teritoriul unei centrale electrice de termoficare, Procuratura municipiului Chișinău s-a autosesizat.

Circumstanțele se vor examina în cadrul procesului penal, materialele fiind remise organului de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție Chișinău pentru efectuarea investigațiilor” se arată în comunicat.

Amintim că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a prezentat imaginile în care se vede cum o cantitate mare de păcură este îngropată pe teritoriul Termoelectrica.

Administrația întreprinderii a publicat un comunicat, în care a dat asigurări că din momentul procurării păcurii în 2022, pînă la ora actuală, nu a avut loc îngropări, avarii în procesul tehnologic de recepționare, stocare și utilizare a păcurii.

Filmarea respectivă poate fi de la un incident din 2015, cînd s-au scurs în sol o cantitate de păcură.

Total
0
Shares
Total
0
Share