Blocul lui Ilan Șor își propune să câștige alegerile locale, parlamentare și prezidențiale: ”Victoria totală va fi a noastră”

Echipa lui Ilan Șor a devenit mult mai numeroasă și mai unită, declară liderul acestuia. Toate proiectele demarate, până în prezent, vor fi continuate în colaborare cu alte partide politice, în cadrul Blocului Politic ”Şansă. Obligaţii. Realizări – Ş.O.R.”.

“Suntem singura echipă care și-a îndeplinit promisiunile făcute cetățenilor în campaniile electorale. Dovada – zeci de proiecte sociale și de infrastructură implementate, și alte zeci – în desfășurare. Am reușit deoarece am fost uniți, onești, profesioniști și responsabili, deoarece ne-a păsat cu adevărat de soarta țării noastre. Și în continuare vom rămâne uniți”, a afirmat Ilan Șor.

Blocul Politic „Şansă. Obligaţii.Realizări. – Ş.O.R.” își propune să obțină victoria în alegerile locale, prezidențiale și parlamentare, a anunțat Ilan Șor.

“Cetățenii asociază echipa noastră cu șanse, obligații și realizări. De aceea, victoria totală va fi a noastră. Blocul nostru este deschis pentru toți cetățenii care doresc să construiască o Moldovă fericită și înfloritoare, care își văd viitorul în această țară. Noi putem să construim Europa acasă”, a adăugat Ilan Șor.

La Blocul Politic „Şansă. Obligaţii.Realizări – Ş.O.R.” au aderat Partidul Politic Moldovenesc ”Ai noștri” și Partidul “Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei”.

Ilan Șor a declarat în interviul acordat postului de televiziune “Rusia 24” că din Blocul politic „Ş.O.R.” vor face parte, cel puțin, 10 partide politice.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share