S-a început protestul. Fermierii intră în capitală, din trei direcții

Fermierii își încep protestul. Zecile de tractoare care au pornit ieri, 19 iunie, din mai multe raioane, intră în capitală din trei direcții. Forța Fermierilor anunță că după ce vor ajunge în Piața Marii Adunări Naționale, urmează un marș în jurul Guvernului, scrie Agora.md

Forța Fermierilor anunța că „În urma discuțiilor cu poliția, am convenit că mâine, la orele 10:00 începem marșul. Tehnica agricolă va întra în PMAN din trei părți – de la Gara de Sud, Aeroport și Stăuceni. După sosirea în PMAN urmează un marș în jurul Guvernului. La orele 13.00 anunțăm conferința de presă lângă tractoare”.

La 19 iunie, la Guvern, s-a desfășurat o nouă rundă de discuții dintre reprezentanții Asociației „Forța Fermierilor” pe de o parte și prim-ministrul Dorin Recean, alături de vicepremierul, ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, de altă parte. Prim-ministrul anunță că au fost alocate surse financiare suplimentare pentru susținerea fermierilor și urmează să mai fie identificate alte măsuri de sprijin.

În contextul protestului, Poliția solicită atât participanților la proteste, cât şi tuturor cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică.

Oamenii legii menționează că circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi din capitală, și îndeamnă conducătorii auto să evite deplasarea pe următoarele tronsoane:

1. Str. Calea Orheiului – str.Tudor Vladimirescu – bd. Grigore Vieru – str. G. Bănulescu – Bodoni – PMAN.

2. Str. Muncești – bd. Iur.Gagarin – str. C.Negruzzi – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN.

3. Șoseaua Hîncești – str. Gh. Asachi – str. Al. Pușkin – PMAN.

Total
0
Shares
Total
0
Share