VIDEO // Șor promite sprijin pentru agricultorii care se confruntă cu mai multe probleme, iar autoritățile îi ignoră

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îi cheamă, luni, 12 iunie, pe toți agricultorii din Republica Moldova, la o întâlnire, ca să discute despre soluțiile pe care le are, în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă fermierii. Anunțul a fost făcut astăzi de Ilan Șor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

„În calitate de persoană responsabilă de raionul Orhei, Autonomia Găgăuză și Taraclia, îi invit, luni, pe toți fermierii, la o întâlnire. Detaliile despre locul și ora întrunirii le voi anunța suplimentar. Vă asigur că voi găsi soluții pentru a vă ajuta, sunt un om de cuvânt și mă doare când văd cum Guvernul își bate joc de dumneavoastră”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, Ilan Șor îi sfătuiește pe agricultori să nu aștepte ajutor de la autorități, deoarece nu-l vor primi.

„Nu așteptați ajutorul din partea prim-ministrului și Maiei Sandu. Ei nu vă vor ajuta. Ci, dimpotrivă, vă vor numi agenți ai Kremlinului, așa cum se întâmplă în cazul tuturor celor care ies în stradă, pentru a manifesta față de fărădelegile din țara noastră. Sunt două variante care vor duce la schimbarea în bine a situației: Fie sunt organizate alegeri anticipate și învingem, fie îi luăm în furci”, a mai adăugat Ilan Șor.

Mai mulți agricultori protestează de miercuri pe traseele naționale, față de atitudinea neglijentă a autorităților în raport cu sectorul agrar. Manifestațiile au loc în mai multe raioane ale țării. Totodată, ei cer compensații mai mari de la stat pentru culturile cerealiere pierdute din cauza secetei, dar și interzicerea importului de cereale din Ucraina.

Total
0
Shares
Total
0
Share