DOC // Primăria Bălți cere sancționarea PNM pentru faptul că a organizat un eveniment pentru copiii din municipiu

Foto: Facebook/Sergiu Burlacu

Primăria Bălți cere sancționarea Partidului Național Moldovenesc (PNM) pentru faptul că a organizat un eveniment pentru copiii din municipiu. Despre aceasta a relatat președintele formațiunii, Dragoș Galbur, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, decizia de a organiza evenimentul pentru copii ar fi fost luată spontan, cu o zi înainte, astfel că Primăria municipiului Bălți a fost înștiințată despre aceasta în data de 31 mai.

„Mai pe scurt au organizat colegii mei de la Bălți pe 1 iunie un eveniment dedicat copiilor. Nimic ieșit din comun, muzică, veselie, popcorn, vată de zahăr, desenat etc. Decizia de a face ceva pentru copii a fost luată spontan, cu o zi înainte. Astfel că pe 31 mai am înștiințat Primăria că urmează să avem o mică activitate pentru copii pe data de 1 iunie. În fața sediului PNM din Bălți”, a scris Dragoș Galbur.

Ulterior, la 5 zile de la eveniment, formațiunea politică a primit un act de la Primărie, unde „aceștia ne amenință cu poliția ca să ne amendeze pentru că nu am înștiințat primăria cu 5 zile înainte de eveniment.”

În context, liderul PNM a ținut să califice acțiunile autorităților locale, în frunte cu primarul Nicolai Grigorișin, drept josnice și i-a îndemnat pe aceștia să se ocupe de problemele reale ale municipiului.

„Clar că e supt din deget contextul, dar mi se pare josnic faptul că e vorba despre un eveniment pentru copii, iar în loc să se ocupe de treburile orașului, care arată pe la periferie cam ca Bahmutul din Ucraina, primarul Grigorișin iată că se ia de cei care chiar fac ceva pentru oamenii din comunitate. Probabil acesta a fost răspunsul său pentru faptul că de ziua lui i-am dăruit un Abecedar”, a conchis Dragoș Galbur.
Amintim că, la începutul lunii februarie, anul curent, primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a declarat că la alegeri locale din această toamnă, pentru Primăria Bălți va candida din partea Partidului Schimbării, condus de Ștefan Gligor.
Total
0
Shares
Total
0
Share