Igor Dodon la uzina „ArmoBeton”: ”Propunem ca începând cu 1 ianuarie 2022 să fie aprobat impozitul pe venit zero”

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a vizitat uzina de producere a betonului armat – „ArmoBeton” – din comuna Băcioi, suburbia municipiului Chișinău, transmite Telegraph.md

Întreprinderea a fost construită încă în anul 1959. În prezent produsele sale de bază sunt stâlpii din beton armat, blocurile din beton, bordurile și alte produse necesare pentru construcții și infrastructură.

Liderul socialist le-a expus pe scurt angajaților conținutul Programului electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

În același timp, Dodon a acordat o atenție deosebită măsurilor propuse de noi pentru protejarea producătorului autohton și a pieței interne, creșterea producției industriale, păstrarea piețelor de desfacere și deschiderea unor piețe noi, precum și crearea noilor locuri de muncă, a condițiilor de trai și de activitate decente în Moldova.

”În special, noi propunem ca începând cu 1 ianuarie 2022 să fie aprobat impozitul pe venit zero pentru întreprinderile care reinvestesc profitul în dezvoltare. O măsură similară a fost implementată la inițiativa mea în 2008-2009, când am deținut funcția de prim-viceprim-ministru, ministru al Economiei în guvernul Zinaidei Greceanîi”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii creștine Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Total
0
Shares
Total
0
Share