VIDEO // Vasile Costiuc a fost bătut cu bâta pe podul de peste Nistru ce leagă orașele Rezina și Râbnița

Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, a fost agresat de două persoane care s-au prezentat ca personal special de pază a obiectului strategic al podului de peste Nistru, care leagă orașele Rezina și Râbnița. Incidentul a avut loc ieri, 28 iunie, în timp ce Costiuc făcea live pe Facebook, informează Replicamedia.md

Conflictul a început în momentul în care Vasile Costiuc s-a apropiat de pod cu intenția de a filma împrejurimile.

Acesta a fost rugat de o persoană care s-a prezentat ca personal special de pază a obiectului strategic al Podului de peste Nistru, să oprească filmarea și să șteargă tot ce a înregistrat până în acel moment.

Potrivit acestora, liderul Partidului „Democrația Acasă” ar fi intrat ilegal pe pod și a fost obligat să aștepte până la venirea șefului serviciului de gardă.

În momentul în care Costiuc a reușit să scape, una dintre persoanele care s-au prezentat ca personal special de pază a obiectului strategic al podului, s-a luat după el și l-a lovit cu bâta.

Citește și: Reacția lui Vlad Plahotniuc, după ce Cristian Rizea l-a acuzat că ar fi încercat să „cumpere” o candidată cu un Range Rover

Total
0
Shares
Total
0
Share