FOTO // Detaşamentul cu Destinaţie Specială „ALFA” al Serviciului de Informaţii şi Securitate marchează astăzi 29 de ani de activitate

Detaşamentul cu Destinaţie Specială „ALFA” al Serviciului de Informaţii şi Securitate marchează astăzi 29 de ani de activitate, transmite Telegraph.md

Cu acest prilej Serviciul Informații și Securitate (SIS) adresează sincere felicitări tuturor ofițerilor și veteranilor subunității care în pofida impedimentelor și-au făcut serviciul cu demnitate, onoare și profesionalism.

”Misiunile lor rămân mereu în anonimat, cu toate acestea „luptătorii din umbră” reprezintă o forță capabilă să depășească orice fel de obstacol și să rezolve situațiile complicate ce pun în pericol securitatea națională.

Exprimăm recunoștință familiilor ofițerilor „ALFA” pentru înțelegerea și sprijinul oferit zi de zi, pentru ca aceștia să-și poată executa sarcinile în circumstanțe dificile.

Vă dorim sănătate, atitudine pozitivă, determinare și succes. Vă mulțumim pentru că ați ales să serviți Republicii Moldova și cetățenilor ei” se arată în comunicatul SIS.

Detaşamentul cu Destinaţie Specială „ALFA” a fost creat la 4 iunie 1992, Detaşamentul cu Destinaţie Specială „Alfa” reprezintă unitatea specializată de elită a Serviciului de Informaţii şi Securitate, care desfăşoară activitatea de combatere a terorismului, independent sau în cooperare cu alte forţe din cadrul sistemului naţional de apărare şi securitate, execută acţiuni de intervenţie anti şi contrateroriste pe întreg teritoriul ţării.

Citește și: Debarcaderele Cosauți-Iampol și Soroca-Țekinovka, închise până la înlăturarea deficiențelor tehnice

Total
0
Shares
Total
0
Share