Partidul Verde Ecologist a depus actele la CEC: „Pentru toți cei care cred că suntem doar despre păsărele, trandafiri, păpădii, aveți dreptate”

Partidul Verde Ecologist a depus luni, 31 mai, actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea în cursa pentru parlamentarele din iulie, informează Agora.md

„Pentru toți cei care cred că Partidul Verde Ecologist este doar despre păsărele, trandafiri, păpădii, aveți dreptate, este despre ele, dar în mare parte despre locul nostru în natură. Avem o listă de 64 de persoane, foarte pregătite, persoane diferite de ce ați văzut voi până acum în listă. Persoane care au trecut prin diferite probleme, au avut foarte multe reușite. Lista noastră e deschisă de Olga Afanas. Poate e mai puțin cunoscută de publicul larg, dar oamenii cu dizabilități, oamenii din psihologie, oamenii din traininguri pentru femei o cunosc. Are un nume, are o carieră în spate”, a explicat Vitalie Marinuța, președintele formațiunii.

Partidul Ecologist „Alianţa verde” din Moldova s-a constituit la 9 aprilie 1992. În anul 2012 la Congresul al V-lea extraordinar al formațiunii, a fost adoptată unanim decizia privind schimbarea denumirii din Partidul Ecologist „Alianţa verde” din Moldova în „Partidul Verde Ecologist”.

Citește și: Vladimir Voronin își cere scuze pentru declarațiile rasiste și xenofobe

Total
0
Shares
Total
0
Share