VIDEO // Reglări de conturi ca-n filme cu mafioți, la nordul Moldovei. Un fost deținut ar fi fost împușcat mortal de alți doi pușcăriași

Bărbatul împușcat mortal în localitatea Parcani din Tighina este un fost deținut, în vârstă de 43 de ani, pe nume Serghei Mogalyask . Anterior, acesta și-a ispășit pedeapsa pentru uciderea killer-ului Jelezko, care în cercurile criminale era cunoscut sub porecla de „Mokrîi”, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

Una dintre versiunile uciderii lui Mogalyask este schimbarea sferelor de influență în lumea criminală.

S. Mogalyask a fost închis în 2005 și și-a ispășit pedeapsa într-o închisoare cu regim strict.

S. Mogalyask a fost condamnat atunci la 10 ani de închisoare, iar în 2015 a ieșit la libertate.

Doi locuitori din satul Parcani sunt suspectați de uciderea lui Mogalyask. Este vorba despre Sergei Lysenko, în vârstă de 34 de ani, în cercuri criminale cunoscut sub numele de „Malinka” (n.r. traducere din rusă- zmeură), „Lîsîi” (n.r. traducere din rusă- chel), „Kniazi” (n.r. traducere din rusă- prinț) și Ivan Dymov, în vârstă de 33 de ani, în cercuri înguste cunoscut sub numele de „Burdya”.

S. Lysenko – „Kniazi”, un criminal condamnat anterior, a ispășit o pedeapsă în închisoare pentru o serie de infracțiuni grave – furt de arme și muniție, jaf.

În timp ce își ispășea pedeapsa în închisoarea, „Kniazi” a fost liderul mediului criminal în statut de „supraveghetor”.

Acesta a fost eliberat în iulie 2020.

Amintim că trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe 20 decembrie, în apropierea unei case, de pe strada Kotovskogo, pe drumul Tiraspol – Tighina. În apropierea cadavrului au fost găsite mai multe gloanțe.

DECIS // Fără corporative și ceremonii festive în Chișinău de sărbători

Total
0
Shares
Total
0
Share