Igor Dodon salută votul deputaților PSRM și PDM privind reducerea poverii miliardului furat de pe umerii cetățenilor

Igor Dodon afirmă că salută decizia Legislativului privind reducerea poverii miliardului furat de pe umerii cetățenilor. 

Șeful statului spune că apreciază votul responsabil al deputaților PSRM și PDM care au susținut inițiativa sa privind reducerea poverii miliardului furat de pe umerii cetățenilor.

“Asta înseamnă mai mulți bani rămași la buget, care nu mai pleacă în contul datoriei provocate de această pagubă, iar acest lucru ne va permite să alocăm banii rămași pentru realizarea unor acțiuni care să aducă beneficii directe cetățenilor, pentru salarii și pensii mai bune.”, spune Dodon.

Totodată, președintele regretă că deputații aparținând PAS și PPDA s-au asociat cu deputații lui Șor și Candu în Parlament, votând împotrivă ca povara miliardului să fie scoasă de pe umerii cetățenilor.

“Acest lucru arată că se configurează într-un mod obscur o nouă coaliție în Parlament, una care încearcă să-i protejeze pe cei care au furat miliardul, în schimbul altor înțelegeri politice ascunse.”, menționează Igor Dodon.

“Trebuie să plătească cei care au furat și cei care au permis furtul, nu cetățenii!Iar la viitoarele alegeri sunt sigur că vor plăti electoral și toți cei care au votat astăzi împotriva acestei inițiative.” încheie șeful statului.

Citește și: Ion Chicu, despre protestul istoricilor: „Tot ce se întâmplă în jurul acestor acțiuni este politică pură. Și murdară, totodată”

Total
0
Shares
Total
0
Share